green shirt variationliten.jpg

Efter att ha arbetat som fotograf i nästan 15 år insåg jag att det var dags att lämna en karriär som jag inte längre hittade någon glädje i. Jag kände mig förvirrad och osäker. Det enda jag egentligen visste var dags för mig att göra något annat, något meningsfullt. Men vad är egentligen meningsfullt?

 

Jag provade att arbeta med alla möjliga saker, allt ifrån bygg och inredningsdesign till att starta ett klädmärke för barn. Jag flyttade tillsammans med min familj till Paris där vi bodde 3 år och därefter vidare till Montreal, Kanada. Flytten till Kanada gav mig tid för reflektion och samma fråga jag ställt mig själv flera gånger tidigare kom upp igen. Vad är egentligen meningsfullt? 

 

Jag började arbeta tillsammans med en coach. Det var en otroligt fin upplevelse och i slutet av vårt första samtal hade jag klarhet i vad jag saknade samtidigt som jag förstod vilken kraft det fanns i ett coachingsamtal. Upplevelsen väckte något inom mig och bitarna föll på plats väldigt snabbt. Jag insåg att det jag skulle göra var att coacha andra. Jag hade ett mål och en plan, jag visste vad jag behövde göra för att komma vidare.

 

Jag har alltid varit en sökare som vill utvecklas och lära mig nya saker och att coacha och att bli coachad är något av det mest utvecklande jag någonsin gjort. 

 

Jag är utbildad på Erickson International Coaching i Vancouver som anses vara en av världens bästa utbildningar för coacher, och jag har coachingsamtal på svenska och engelska. 

För mig har alltid möten och konversationer med andra människor varit en viktigt del av mitt liv. Idag har jag hittat tillbaka till glädjen genom att hjälpa andra människor som vill utmanas och utvecklas. Resten är historia …

icf logo.png
Erickson-Certificate-Badge-2019.png